Интериорни врати

Интериорни врати Аристея 67 Пловдив

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Интериорни врати фурнир

Фурнированите MDF врати са произведени от висококачествен фурнирован  MDF внос от Италия.Различните  естествени фурнири  са дъб,бук,череша,орех,махагон,венге,абанос,эебрано,бамбук и др.,както и техническите фурнири файнлайн дъб и венге.Избор на 15 вида..Те са устойчиви на триене и механични увреждания на повърхността,без да променят цвета си.Иглолистната рамка е с влажност 8-10 %.Кантиране с меламинови кантове,внос от Италия.

Технически данни:-1.Врати-структура - двете лица са изработени от 4 мм. MDF,които са залепени върху дървена решетка ,подсилена в областта на пантите и бравата.В кухините се поставя клетъчен пълнеж или олекотено ПДЧ.Тегло - 8 кг.,дебелина 40 мм.2.Каси-изработени от 8 мм MDF и иглолистен масив - тип "сандвич".Гумени уплътнения,первази и от двете страни.3.Обков-месинг или хром,луксозни панти с аксиални лагери.

Възможност за изпълнение:Фурнированите интериорни врати могат да бъдат изпълнени във всякакъв размер на крило и каса,двукрили-портални или с плъзгащ механизъм,остъклени или плътни. Може да се избира от всички цветове посочени по-долу,а също и в  комбинация на цветове - например крило в един цвят,а каса в друг или двете  страни на вратата в два различни цвята.Избор на различни профили на первазите.Възможност за изработване на надстройка при по-висок строителен отвор.Фурнированите врати позволяват фрезоване на лицева шарка и интарзия.Интарзия е съчетаване на различни фурнири или обръщане на шарката ,като се оформят квадрати и правоъгълници.

 

Примерни варианти на остъкление за фурнированите интериорни врати

ost16ost17ost18ost19ost09ost10ost11ost12ost13ost24ost25ost26ost14ost21ost22ost23ost20

 

Избор на  естествен фурнир:

abanosbukchamsvetla_cereshadabfainlein_dabfainlein_vengejasenmahagonorehsvetal_bambuktamen_bambukvengezebrano

Байцване:

Чрез байцване на интериорни врати от дъбов или буков фурнир се постига голямо цветово разнообразие.Така вратите максимално добре ще отговарят на цвета на стените,пода,секциите или дограмата.

Галерия "Врати фурнировани" ще Ви помогне при избор на врата

 Цена на фурнировани MDF врати

Печат

Базова цена

-440лв за фурнир дъб,

-470лв за фурнир венге,дъб файлайн

-550 лв за фурнир орех

-600лв за фурнир екзотик- зебрано,абанос,бамбук

Цената е за 1 бр. врата и включва:

  • крило от 600 до 900 мм/2050мм.
  • каса с ширина до 140 мм.
  • прави первази 60/10 мм.
  • брава
  • панти-3 бр.тип пеперуда
  • гумено уплътнение

Цената е за плътна неостъклена врата и без монтаж

 

Монтаж/демонтаж врати фурнир

Печат

Монтаж на плътна фурнирована врата-40лв

монтаж на остъклена врата-45лв.

демонтаж на стара врата-10лв.