Интериорни врати

Интериорни врати Аристея 67 Пловдив

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Интериорни врати HDF

Ламинираните HDF врати са произведени от лакиран HDF внос от Чехия,имитиращ дървесните видове дъб,бук,череша,орех,махагон,венге и др.

Те са устойчиви на триене и механични увреждания на повърхността,без да променят цвета си.Иглолистната рамка е с влажност 8-10 %.Кантиране с меламинови кантове,внос от Чехия.

Технически данни:-1.Врати-структура - двете лица са изработени от 4 мм. HDF,които са залепени върху дървена решетка ,подсилена в областта на пантите и бравата.В кухините се поставя клетъчен пълнеж или олекотено ПДЧ.Тегло - 8 кг.,дебелина 40 мм.2.Каси-изработени от 4 мм HDF и иглолистен масив - тип "сандвич".Гумени уплътнения,первази и от двете страни.3.Обков-месинг или хром,луксозни панти с аксиални лагери.

Възможност за изпълнение:Ламинатните врати могат да бъдат изпълнени във всякакъв размер на крило и каса,двукрили-портални или с плъзгащ механизъм,остъклени или плътни. Може да се избира от няколко цвята .Избор на различни профили на первазите.Възможност за изработване на надстройка при по-висок стрителен отвор.

 

 

Примерни варианти на остъкление:

ost16ost17ost18ost19

 

Избор на цветове:

bjlojasensivogmahagontamna_chere